De zondagsbrief van 16 februari 2014

Vandaag

Vandaag gaat ds. Rob Fortuin voor in de dienst.

 

Orgelmuziek in de dienst

Voor de dienst:

Sonata Quarta: Allemande, Gavotte, Menuet, Trio, Menuet en Bourrée – Franz Anton Maichelbeck (1683-1738)

Na uitleg en verkondiging:

Sonata Quarta: Aria – Franz Anton Maichelbeck

Tijdens inzameling van gaven:

Sonata Quarta: Siciliana – Franz Anton Maichelbeck

Na de dienst:

Sonate VI: Finale – Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847)

 

Groenesteinflatkring

De Groenesteinflatkring komt aanstaande dinsdag 18 februari bij elkaar om 16.15 uur.

 

Koffieochtend

Woensdag a.s. 19 februari bent u van harte welkom in De Ark tussen 10 en 12 uur. De koffie staat weer klaar en er is gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Miep Baas-Wilschut

 

Alle dingen nieuw

De kring over het te verschijnen boek van Erik Borgman komt aanstaande donderdag 20 febr. bij elkaar, 20.00 uur in De Ark.

 

Voedselbank

We willen u herinneren aan onze afspraak om op de laatste zondag van de maand een inzameling te houden voor de Voedselbank. De komende zondag hebt u weer de mogelijkheid om producten mee te nemen. We rekenen weer op een royale bijdrage.

De diaconie.

 

Deurcollecte

Per 1 maart krijgt de deurcollecte een nieuwe bestemming. Mocht u een suggestie voor een bestemming hebben dan vernemen we dat graag van u. De komende periode zal het een bestemming buiten Nederland zijn. We horen graag van u.

 

Start Veertigdagentijd project

Dit jaar is er tijdens de Veertigdagentijd weer een project met beeldende kunst. Een viertal beeldend kunstenaars, Wilma Drooger, Reinier van den Berg, Peter Wortel en Evelyn van Oosterhout, heeft werk gemaakt voor onze diensten. Ze hebben zich daarbij laten inspireren door het lijden van de Kruisdrager te midden van de vele kruisdragers en zo beelden passie en compassie gemaakt.

De start van dit project vindt plaats op zaterdag 8 maart van 16.00 - 17.00 uur. Spreker is prof. Evert Jonker. Er wordt gezongen door het Hortuskwintet onder leiding van Halbe de Jong. U wordt allen van harte uitgenodigd!

 

Gezocht

Voor de donderdagavond zoek ik iemand die tegen een geringe vergoeding in het kerkgebouw De Ark voor een groot koor en andere huurders de koffie/thee en het openen en afsluiten van de kerk wil verzorgen. Hebt u belangstelling of kent u iemand die dat wel zou willen doen, dan kan er contact worden opgenomen met de kerkrentmeester: Imme Oosterveld, tel. 050-3643249, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bedankje

Ik wil de gemeente hartelijk bedanken voor de bloemen uit de kerk. Een prachtig boeket.

Corrie Glade

Agenda

zo aug 01 - 10:00 -
dienst in de Ark 1 augustus
zo aug 08 - 10:00 -
dienst in de Ark 8 augustus
zo aug 08 - 10:00 -
dienst in de Ark 8 augustus
zo aug 15 - 10:00 -
Dienst Ark 15 augustus
zo aug 22 - 10:00 -
dienst in de Ark 22 augustus