De zondagsbrief van zondag 19 november 2017

Bij de diensten
Zondag 26 november gaat ds. Ynte de Groot voor om 10.00 uur.

Pastorale raad
Dinsdag 21 november is om 14.30 uur een bijeenkomst van de pastorale raad.

Maaltijdgroep
Woensdag 29 november a.s. is er weer gelegenheid om met elkaar te eten. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom en is er tijd voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie/thee. Voor opgave ligt er in de hal van de kerk een intekenlijst.
Namens de kookgroep,
Didy Smit, tel. 5263976

Beste mensen,
De afgelopen tijd is er weer gestort op de rekening van de wijkdiaconie. Fijn dat u zo reageert op de meegestuurde brief in De Ark/Immanuelkrant.
De diaconie heeft al een aantal projecten kunnen ondersteunen met uw giften o.a. Stichting Penduka, Kledingwinkel Maxima, Noodhulp Nepal/Bangladesh en de voedselbank Groningen. Iedere maand breng ik met veel plezier de geleverde goederen vanuit de kerk naar hun toe.
En van het geld gestort op de rekening van de wijkdiaconie met als opdracht voor de voedselbank, informeer ik waar op dit moment grote vraag naar is en dat was de laatste keer babyluiers.
Bij één van de grootgrutters was dat in de aanbieding en hebben wij voor ongeveer € 400,00 ingekocht en afgeleverd. Ze waren er geweldig blij mee.
Ook de komende maanden is er weer veel te vieren. Maar in veel gezinnen ook in Groningen is veel armoe. Wij doen net als vorig jaar met de Immanuelkerk mee aan een kerstpakkettenactie voor gezinnen of alleenstaanden die aandacht behoeven en een pakketje van de kerk op prijs stellen.
Kent u iemand in onze wijk of in de stad waarvan u vindt dat die er voor in aanmerking komt bel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 050-5263976.
Ook als u uw kerstpakket aan een ander wilt schenken of goederen wilt schenken voor de pakketten, neem contact met mij op.
Namens de diaconie, Hedde Smit.

Agenda

wo juni 03 - 10:00 - 11:00
inloop in de Ark
zo juni 07 - 10:00 -
Dienst 7 juni in de Ark