Oproep

Ik ben Arjan van der Sluijs en heb via mijn zus Rianne van der Sluijs en zwager Menze de Jonge jullie site gekregen . Mijn zwager is opgegroeid bij jullie in de wijk en mijn zus zat in een koor dat repeteerde in jullie kerk . Wij zijn lid van de PKN gemeente in Goor . Moet toegeven dat ik een ongewone vraag heb !! Ben een vader van 2 kinderen waarvan de jongste Imke 19 Jaar geneeskunde gaat studeren in Groningen . Ben heel blij dat haar droom uitkomt ! Echter heb op dit moment slapeloze nachten want tot nu toe kan zij nog geen kamer bemachtigen en de studie begint 1 Sept . Aangezien wij zelf in Gemeente Hof van Twente wonen is elke dag heen en weer reizen geen optie . Om mij tot jullie te wenden is een idee van mijn vader hij heeft ooit hetzelfde gedaan voor mijn zus Rianne , met succes overigens . Nu komt de vraag , is er misschien binnen jullie gemeente een gezin of echtpaar waar mijn dochter onderdak kan vinden ?? Mijn dochter is gezellig , serieus , netjes en geen uitgaanstype. Misschien tijdelijk tot ze een vaste plek heeft of misschien is er een goede klik en kan dit voor langere periode zijn .

Arjan van der Sluijs
MOB. 0654928341
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie bij de diensten in de Ark vanaf 11 juli

Kerkdiensten

De kerkenraad heeft besloten om ingaande zondag 18 april weer kerkdiensten met een beperkt aantal kerkgangers mogelijk te maken. Daarbij wordt het advies van de landelijke kerk (Protestantse Kerk Nederland) gevolgd om niet meer dan 30 mensen in de diensten toe te laten, exclusief ambtsdragers en medewerkers.

 Aanmelden de Ark:
Voor de diensten in de Ark hoeft u zich niet meer aan te melden.  Registratie bij de ingang is wel verplicht.

 

Jubileum Chris van Bruggen 22 augustus

Op zondag 22 augustus hebben we onze laatste viering in de Ark. Natuurlijk zullen we daar tijdens de dienst bij stil staan, maar de viering zal vooral in het teken staan van het 60 jarig jubileum van Chris van Bruggen. Chris is in 1961 begonnen als hulporganist in het noodkerkje aan de Coendersweg en werd vervolgens organist/pianist/cantor in de Ark. Als kerkmusicus heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de liturgie en aan de vernieuwing van kerkmuziek.

Chris heeft aangegeven om dit jubileum in de kring van de Arkgemeenschap te willen vieren. Met een klein groepje bereiden we deze feestelijke dienst nu voor.

Bij zo’n lang dienstverband past dank van onze kant voor zoveel jaren van muzikale inspiratie. U kunt uitdrukking geven aan uw dank door bij te dragen aan het cadeau voor Chris. Dat kan op twee manieren: u kunt na de dienst in de Ark een bijdrage afgeven in de daarvoor bestemde doos of u kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL47ABNA0570338859 ten name van L.J.Kuizenga-Jansen onder vermelding van ‘Jubileum Chris’.

Wij verheugen ons op een feestelijke dienst!

Namens de voorbereidingsgroep, Jelle Witteveen

Agenda

zo aug 01 - 10:00 -
dienst in de Ark 1 augustus
zo aug 08 - 10:00 -
dienst in de Ark 8 augustus
zo aug 08 - 10:00 -
dienst in de Ark 8 augustus
zo aug 15 - 10:00 -
Dienst Ark 15 augustus
zo aug 22 - 10:00 -
dienst in de Ark 22 augustus